Artikler

Artikler om privatøkonomi og hvordan du kan spare penge i hverdagen. Rimelig.dk skriver også om banklån, forsikringer og internet- og mobilabonnementer

Min nuværende mobiltelefon er fire år gammel og det er et bevidst valg. Der er nemlig mange fordele ved droppe den konstante..

Læs mere

Forbrugslån er meget populære. Hvert år låner vi milliader af kroner i danske banker. Men der er grund til at vælge sin..

Læs mere

Mobilselskabet 3 har lanceret en ny kampagne hvor du kan tjekke om du betaler for meget for dit mobilabonnement. Tilbuddet gælder kun..

Læs mere

Mobilselskabet Tjeep har lanceret et gratis mobilabonnement. Med abonnementet Freebird kan nu få 10 timer og 2 GB data for 0 kr…

Læs mere

Tjek Boliglån er navnet på Erhvervsministeriet og Finanstilsynet’s nye prisportal som gik i luften i starten af Januar 2017. Den har til..

Læs mere

Nye regler for kviklån påkræver en 48 timers betænkningstid. Branchen spår at det er dødstødet for kviklån. Fra nytår 2017 har nye..

Læs mere

I løbet af et helt år bliver man eksponeret til tonsvis af gode tilbud. De fleste er nemme at afslå, men over..

Læs mere

I fremtiden bliver bankers betydning i vores liv mindre. De spår fremtidsforskere og teknologieksperter. Nye teknologier som kunstig intelligens, blockchain, digitale valuta..

Læs mere

Andelsboliger er populære som aldrig før. Der er for tiden så hård kamp om ledige andelsboliger at de bliver solgt på rekordtid…

Læs mere

Er du også på jagt efter det billigste mobilabonnement? Rimelig.dk’s markedsanalytiker har sammenlignet over 200 aktuelle mobiltilbud for at finde det billigste..

Læs mere