Tjeep lancerer gratis mobilabonnement

Mandag, 20. marts 2017 | Mobilabonnement

Reklamepip Er du klar til at blive bombarderet af reklamer hver gang du skal ringe? I så fald er Tjeep's nye reklamefinansieret mobilabonnement lige noget for dig.

Mobilselskabet Tjeep har lanceret et gratis mobilabonnement. Med abonnementet Freebird kan nu få 10 timer og 2 GB data for 0 kr. om måneden.

Til gengæld skal du lægge øre til reklamer. Mobilabonnementet er nemlig reklamefinansieret. Det betyder at din opkaldtone bliver udskiftet med reklamer.

Allerede da Tjeep tog sit indtog på det danske mobilmarked i september 2016, annoncerede de at et gratis mobilabonnement var på tegnebrættet.

Tjeep tilbyder de laveste priser på mobilbonnementer med priser helt ned til 39 kr. om måneden for 1 times tale og 1 GB data.

Rimelig.dk mener

Med lanceringen af Freebird forbliver Rimelig’s holdning til Tjeep den samme: Du bør læse vilkårene igennem inden du bestiller et abonnement hos dem.

Med så lave priser vrider de virkelig kluden, og du risikerer at betale for ekstraservices som er inkluderet i andre billige abonnementer.

Med hensyn til reklamefinansieret mobilabonnementer mener vi her på Rimelig at det er positivt at mobilselskaberne tænker ud af boksen i forhold til tilbud til de danske mobilkunder. Men det er ikke et mobiltilbud vi selv kunne drømme om at abonnere på. Der er allerede for mange reklamer og støj i hverdagen. Tanken om at skulle høre på reklamer ved telefonopkald er ikke tiltalende.

Freebird abonnementet er gratis de første tre måneder. Derefter afhænger prisen på abonnementet af hvormange reklamer du hører om måneden. Som udgangspunkt koster abonnementet 69 kr. om måneden, og så får du en rabat alt efter hvor mange reklamer dine øre har lagt øre til.

Du kan læse alle betingelserne på Tjeeps hjemmeside.


Skrevet af
Jacob Langvad Nilsson

Jacob skriver om penge og privatøkonomi, og tips til hvordan du at kan få mere for dine penge