Uvildig

Vi er en gruppe unge iværksættere, der kan lide at løse vanskelige problemer. Vi er uafhængige og upartiske.

Vi så et behov for at bygge en letforståelig sammenligningsplatform som var brugervenlig og ikke krævede at man som bruger skulle acceptere agressiv telemarketing for at få et godt tilbud.

Fortæl os hvordan vi klarede det

Relevant

Vores avancerede algoritmer indsamler nye tilbud fra over 200 udbydere gennem døgnets 24 timer. Vi har udviklet en brugergrænseflade som er letforståelig og effektiv.

Resultaterne bliver tilpasset dine behov så du nemt kan se hvilket produkt passer bedst og koster mindst.

Vælg en produktkategori her

Gratis

Når vi hjælper en bruger til at skifte til et bedre og billigere produkt modtager vi i nogle tilfælde et mindre beløb af firmaet vi henviser til. Dette kaldes på engelsk affiliate marketing og lead generation.

På den måde kan Rimelig.dk forblive gratis for brugerne.

Læs mere om vilkår og betingelser her

”Rimelig.dk hjalp med en årlig besparelse på 2.300 kr. Tak for hjælpen”

Mikkel A., Esbjerg

Perfekt
Baseret på 371 købsanmeldelser

”Jeg havde ingen idé om at det kunne være så nemt at sammenligne priser”

Josephine S., Roskilde

Find produkter der matcher dit behov. Sådan fungerer Rimelig.dk

Trin 1
Find dit behov

Undgå at betale overpris for et produkt du ikke har behov for - Svar på nogle få spørgsmål, så analyserer vi os frem til dit faktiske behov.

Trin 2
Sammenlign

Ud fra dit faktiske behov, kan du nemt og overskueligt sammenligne de bedste priser på produkter der matcher dine behov. Det er hurtigt og smart.


Trin 3
Vælg frit

Når du har fundet det perfekte produkt, klikker du dig ind på tilbuddene for at opnå prisen du fandt her via Rimelig.dk. Det sjove er, at du sparer penge!

Stærke profiler sikrer at du kan spare

Rimelig.dk er ejet og drevet af den danske IT-iværksættervirksomhed, Navy Digital. Vi bor på Holmen i København og består af en gruppe unge iværksættere, der kan lide at løse vanskelige problemer.

Udfordringen vi ønsker at løse med Rimelig.dk er simpel: At gøre det lettere for forbrugere at sammenligne produkter og at gennemskue tilbud og derved spare tid og penge.

Se og sammenlign

2.500+

produkter og priser

Glade kunder er det vigtigste for os

Vi arbejder på at skabe det bedste sammenligningsværktøj på markedet og vi bestræber os på at yde den bedste service til vores brugere. Vores mål er at blive Danmarks største sammenligningstjeneste. Hvordan synes du vi klarer den? Vi vil meget gerne høre om dine oplevelser, gode som dårlige, så vi kan forbedre vores service. Kontakt os i dag eller skriv et indlæg på TrustPilot. Vi ser frem til at høre din mening.